Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες

Όλες οι Ηλεκτρολογικές Εγρασίες της εταιρίας μας υλοποιούνται με απόλυτη υπευθυνότητα προσφέροντας στο οικείο και εργασιακό περιβάλον αξιοπιστία και ασφάλεια. Χρήσιμες και οικονομικές λύσεις από το άρτια απαρτιζόμενο προσωπικό μας και με τα πιο γνωστά και αξιόπιστα υλικά συνθέτουν το παζλ της επιτυχίας μας ακόμη και στους πιο δύσκολους πελάτες. Ελάτε σε επικοινωνία με την γραμματεία στο 210 2638145 ή 693 6560236 Κος Ηλίας Αποστόλου

Μελέτες φωτισμού

Είναι απαραίτητες προκειμένου με την συμβουλή ειδικού να πετύχουμε 20% - 30% μείωση κόστους του λογαριασμού ρεύματος και σωστή κάλυψη όλων την επιφανειών με καλαισθησία και ασφάλεια..


Φωτισμός LED

Με την χρήση φωτισμού LED μειώνουμε την κατανάλωση ρεύματος έως και 75%, ενώ ταυτόχρονα έχουμε περισσότερο φως. Οι λαμπτήρες LED έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής ως 45.000 ώρες, υψηλή αξιοπιστία και φωτεινότητα με μηδενικό κόστος συντήρησης, καθώς η αλλαγή τους γίνεται κάθε 10 χρόνια περίπου. Παράλληλα, ο φωτισμός LED είναι φιλικός προς το περιβάλλον, με χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας λόγω απαγωγής θερμότητας, δυνατότητα διαδραστικών εφαρμογών φωτισμού με χρώμα, κίνηση και κατεύθυνση. Τοποθετούνται σε Εμπορικά καταστήματα, Βιομηχανίες, Ξενοδοχεία, Οικίες


Θερμογραφίες Πίνακα

Αποτελεσματική και οικονομικά βιώσιμη μέθοδο ανίχνευσης σφαλμάτων. Σε έναν έλεγχο προληπτικής συντήρησης όταν μια αστοχία συνοδεύεται από αντίστοιχη αύξηση ή μείωση της επιφανειακής θερμοκρασίας επιτρέποντας την ανίχνευση της με ταχύτητα που κυμαίνεται από μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου έως και μερικά λεπτά.


Θεμελειώδης Γειώση

Η γείωση μπορεί να προσφέρει ασφάλεια από την ηλεκτροπληξία, τα βραχυκυκλώματα και άλλες επικίνδυνες καταστάσεις που προκύπτουν από βλάβες σε συσκεύες που διαρρέονται από ηλεκτρικό ρεύμα. Έτσι, τον Μάρτιο του 2006 σύμφωνα με το πρότυπο του ΕΛΟΤ HD-384 θεσπίστηκε υποχρεωτική σε όλες τις νεοσύστατες οικοδομές η θεμελιακή γείωση. Εξ ονόματος τοποθετήτε σε ολόκληρο τον οπλισμό που λόγω του όγκου του αλλά και του μήκους του, παρουσιάζει πολύ καλή αγωγιμότητα προς τη γή.


Αλεξικέραυνα

Eίναι ο καλός αγωγός του ηλεκτρισμού όπου με το φαινόμενο της απαγωγής στη πάνω άκρη του και μέσω μιας διόδου όπου κατευθύνετε προς τη γή περνάει ο κεραυνός. Χωρίς αυτά οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι ολέθριες. Οι αγωγοί μπορούν να είναι περισσότεροι από ένας και αυτό εξαρτάται από μέγεθος της εγκατάστασης. Επιλέγοντας την electrics services επιλέγετε αλεξικέραυνα φιλικά προς το περιβάλλον και όχι καρκινογόνα.


Επιτηρητές Τάσης

Οι επιτηρητές χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις όπου οι διακυμάνσεις του δικτύου μπορούν να βλάψουν τον εξοπλισμό της εγκατάστασης. Οι επιτηρητές διαθέτουν μία μεταγωγική επαφή εξόδου. Σε περίπτωση που ανιχνεύσουν κάποια ανωμαλία, η επαφή αλλάζει θέση. Για να θέσετε τον προστατευόμενο εξοπλισμό εκτός λειτουργίας με την βοήθεια αυτής της επαφής, θα πρέπει οπωσδήποτε να παρεμβάλετε ένα ηλεκτρονόμο. Έτσι αν κάποιος θέλει να τοποθετήσει επιτηρητή τάσης και αντικεραυνικό σε οικιακό τριφασικό πίνακα η σωστή σειρά που προτείνετε είναι: Γενικός Διακόπτης-Ασφαλειες Αντικεραυνικού-επιτηρητής τάσης-ρελέ ισχύος που δίνει εντολή ο επιτηρητής και στην έξοδο του ρελέ βάζουμε γενικές ασφαλειες και ΔΔΕ. Έτσι σε περίπτωση κεραυνού δεν θα πέσει το ρελέ.


Σταθεροποιητές Τάσης

Οι αυξομειώσεις της τάσης ή οι πτώσεις τάσης δημιουργούν πολλά προβλήματα στις ηλεκτρονικές συσκευές με αποτέλεσμα τη κατάρρευση και καταστροφή ενός ολόκληρου συστήματος. Ο Σταθεροποιητής Τάσης (AVR , Automatic Voltage Regulator ) είναι μια ηλεκτρονική συσκευή σχεδιασμένη να ρυθμίζει αυτόματα και να διατηρεί σταθερή την τάση στα φορτία που συνδέονται σε αυτόν. Οι σταθεροποιητές τάσης διαθέτουν μεγάλο εύρος τάσης στην είσοδό τους προστατεύοντας τα συνδεόμενα φορτία από τις διακυμάνσεις (αιχμές , βυθίσματα) της τάσης του δικτύου και από τους ηλεκτρονικούς θορύβους. Η διαφορά με τα UPS είναι ότι οι Σταθεροποιητές Τάσης σε περίπτωση ολικής απώλειας του δικτύου δεν παρέχουν αυτονομία στα συνδεόμενα φορτία επειδή δεν διαθέτουν συσσωρευτές. Υπάρχουν διαφορετικής τεχνολογίας ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ανάλογα με την τεχνολογία κατασκευής (Relay or Servo) και επιπλέον διακρίνονται σε μονοφασικούς και σε τριφασικούς.


Κρουστικές Υπερτάσεις

Εννοούμε τις απότομες αυξήσεις της απόλυτης τιμής του δυναμικού, η διάρκεια των οποίων κυμαίνεται από εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου μέχρι κάποια χιλιοστά του δευτερολέπτου. Η αύξηση της απόλυτης τιμής του δυναμικού κυμαίνεται από μερικά Volts, μέχρι χιλιάδες Volts. Τα αίτια δημιουργίας κρουστικών υπερτάσεων είναι είτε φυσικά, είτε τεχνητά. Φυσικές πηγές είναι οι κεραυνοί, τόσο μεταξύ νέφους και γης, όσο και μεταξύ νεφών, και οι διάφορες ηλεκτροστατικές εκφορτίσεις. Τεχνητές πηγές είναι τα ηλεκτρικά δίκτυα που αναπτύσσουν κρουστικές υπερτάσεις, είτε από χειρισμούς διακοπτών, είτε από βραχυκυκλώματα.